Eindejaarsprijsvraag 2017 10/10: Win onze game van het jaar dankzij Nintendo!

Written by Gamercc on . Posted in Prijsvraag

Morgen is het nieuwjaar, maar de allerlaatste dag van onze eindejaarsactie gaat vandaag in! Hierna gaat de voltallige GCC-redactie voor enkele weken op vakantie (lees: een deuk proberen slaan in onze gigantische backlog), maar dat zouden we niet doen vooraleer we jullie zelf nog op een laatste cadeautje trakteren. We mogen namelijk van Nintendo onze eigenste game van het jaar weggeven, een Limited Edition van The Legend of Zelda: Breath of the Wild! Genoeg troostprijzen, want we geven ook drie goodiebags weg van Super Mario Odyssey. Gelukkig nieuwjaar en tot in 2018!

Eindejaarsprijsvraag 2017 9/10: Win EA-games!

Written by Gamercc on . Posted in Prijsvraag

Als afsluiter hebben we morgen een mooie verrassing in petto, maar die van vandaag kan ook tellen! EA Games was zo vriendelijk enkele exemplaren van Need for Speed Payback beschikbaar te stellen (op PS4, Xbox One én PC), dus daar mogen jullie als echte gladiolen voor vechten. Veel succes!

Eindejaarsprijsvraag 2017 8/10: Win heel wat blurays!

Written by Gamercc on . Posted in Prijsvraag

Met nog enkele dagen te gaan in onze eindejaarsprijsvraag zetten we vandaag de Bluray-fanaten in de spotlights! In samenwerking met hun PR-bureau geven we een box set weg van House of Cards en enkele blurays van Better Call Saul, The Black Tower, de Emoji Film en Girls Night! Doe dus snel mee en zorg nog voor een last-minute cadeautje onder je kerstboom - ook al is het voor jezelf natuurlijk :-)

Eindejaarsprijsvraag 2017 7/10: Win Ubisoft-goodies!

Written by Gamercc on . Posted in Prijsvraag

We zijn over de helft van de eindejaarsactie, maar dat betekent niet dat we een versnelling lager schakelen. Integendeel! Vandaag staan er enkele fraaie goodies en games van Ubisoft op het menu. Zo geven we enkele Xbox One-exemplaren weg van For Honor, Wildlands en South Park, maar ook fraaie goodies van Assassin’s Creed Origins! Veel succes!